Тежки обиди и остри дебати се провеждат в Народното събрание

...
Тежки обиди и остри дебати се провеждат в Народното събрание
Коментари Харесай

Медийни шайки и тежки обвинения между депутатите в дебата за военната помощ за Украйна

Тежки обиди и остри диспути се организират в Народното събрание по време на дебатите за това дали страната ни дава и какви оръжия за Украйна. Ратификацията би трябвало да мине на второ четене, като срещу се оповестиха от Българска социалистическа партия и „ Възраждане “, оповестява Тribune.

„ Медийната тайфа на Прокопиев и техните представители в Народното събрание крият, че българските учебни заведения в Украйна са закрити “, съобщи депутатът от „ Възраждане “. Той добави, че от години български език не се учи в държавните учебни заведения, а е единствено в неделните такива.

„ Не всички в тази зала са евроатлантици и през вчерашния ден се разгласява социологическо проучване на „ Барометър “, което споделя, че хората не са съгласни с взиманите решения за Украйна и предоставяне на оръжия “, съобщи Ганев.

Лидерът на „ Възраждане “ пък съобщи, че „ украинският режим е незаконна античовешка тайфа “.

Елисавета Белобрадова от Демократична България съобщи на собствен ред, че Костадинов лъже и даже звъни на хора от Демократична България в лицето на Манол Пейков за помощ. Самият водач на „ Възраждане “ удостовери за позвъняването, само че го направил в качеството на жител.

От Българска социалистическа партия пък се оповестиха срещу описите с предоставяно оръжие да бъде систематизиран и прикрит. По думите на Кристиян Вигенин в целия свят е ясно кой какво оръжие дава и не би трябвало да има нищо прикрито.

Атанас Славов от Демократична България изиска да се разиска на председателски съвет държанието на Костадин Костадинов, който постоянно „ хулиганствал “ от парламентарната естрада.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР