Тежки боеве бушуват в централна и южна част на Газа

...
Тежки боеве бушуват в централна и южна част на Газа
Коментари Харесай

Актуализации на живо | Боевете бушуват в южната част на Газа и нарастват опасенията, че войната може да се разпространи в региона

Тежки боеве бушуват в централна и южна част на Газа в сряда, защото се надигнаха опасения от районна ескалация след удар в Бейрут, който умъртви един от висшите водачи на Хамас водачи.

Израел беше упрекнат за удара, само че последствията от него за войната остават неразбираеми. Израелски публични лица не са коментирали удара във вторник, който умъртви Салех Арури, най-високопоставеният член на Хамас, погубен след експлоадирането на войната в Газа преди близо три месеца. Контраадмирал Даниел Хагари, израелски боен представител, сподели, че „ ние сме във висока степен на подготвеност за всеки сюжет “.

Атаката на Хамас от 7 октомври от Газа в Южен Израел умъртви към 1200 души, а други към 240 бяха взети за заложници. Въздушното, наземното и морското нахлуване на Израел в Газа е умъртвило повече от 22 100 души, две трети от които дами и деца, съгласно Министерството на здравеопазването на територията, ръководена от Хамас. Преброяването не прави разлика сред цивилни и бойци.

Кампанията на Израел про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР