Тежката пропагандна машина на властта промива мозъците на българите. Това

...
Тежката пропагандна машина на властта промива мозъците на българите. Това
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Пропагандната машина на властта се опитва да замете проблема с корупцията под чергата

Тежката пропагандна машина на властта промива мозъците на българите. Това обаче не може да попречи на непознатите разследващи служби деликатно да събират информация за корупционните схеми тук. Това сподели в предаването " Нещо повече " ръководителят на ДСБ Атанас Атанасов , който разяснява острите изказвания на дългогодишния баварски вътрешен министър Йоахим Херман , отдадени на корупцията в България.

Днес виждам по какъв начин пропагандната машина на властта се пробва да замете под чергата, да го скрие този проблем. Оказва се, че българската корупция, надали не е проблем за съставянето на държавно управление в Германия. Защото този човек, давайки изявление през " Ди велт " - това е баварският вътрешен министър Йоахин Херман, той през изявление дава знаци към българската общност, че не може да се чака канцлерът Меркел да покровителства до безспир своите любимци тук.

У нас огромните събития, които са водили до съществени промени, постоянно са идвали извън. Пак споделям - за жалост. Ще се наложи и този път, ето през подобен вид знаци, да се стигне до убеждението от българското общество, че смяната е безусловно наложителна. Защото да напишат в такива известни западни издания - в Париж, в Германия - да напишат: " корупцията прави силата " - че е лозунг на българското председателство... Няма различен знак, по-висок от този, който да ни покаже, че тук ситуацията към този момент е нетърпимо.

Вчера, в бюджетната комисия в европарламента, при разискването на потреблението на парите от еврофондовете, се е обрисувала позиция в посока мониторингът над Румъния да бъде снет, а върху България да бъде непокътнат, тъй като корупцията продължава да резервира тези високи равнища, имайки поради в съответния случай наблюдението по какъв начин се изразходват средствата по фондовете, аргументира се още Атанасов.

Цялото изявление слушайте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР