Тежката депресия, в която изпадна бившата Мис България Роси Иванова

...
Тежката депресия, в която изпадна бившата Мис България Роси Иванова
Коментари Харесай

Роси Иванова с нов силикон и гадже

Тежката меланхолия, в която изпадна някогашната Мис България Роси Иванова след любовни разочарования и проблеми с килограмите към този момент е в предишното.

Роси се беше скрила за дълго време в чужбина, откакто смъкна ужасно доста килограми поради приложимост на неразрешени субстанции. Всичко почнало след връзката й с богат грък. Преди това Иванова беше сочна и необикновено ведра и красива кокона, напомнят нейни близки. След лекуването в чужбина миската съумя да се измъкне от дупката, в която бе изпаднала, и в този момент още веднъж се радва на живота. В началото на годината тя си постави силикон в гърдите, с цел да поправи вредите, които отслабването нанесе на тялото й, написа "България Днес ". Мис България не стопира да разгласява фотоси от плажа, от които е очевидно, че към този момент не е болно слаба, а на лицето й грее усмивка.

Роси Иванова с рожден ден за 50 бона

A post shared by Rossii Ivanova (@rossiiivanova) on Sep 1, 2018 at 8:55am PDT

Клюки из светските среди носят, че тя има връзка, този път не е с много по-възрастен от нея мъж. Дълги години името на Роси бе слагано до това на богатия гръцки предприемач Лукас. Иванова бе споменавана и като държанка на предприемача Георги Градев, както и с банкера Юлиян Цолов, който сега е женен за друга миска – Славена Вътова. „ Роси се опари от парите, в този момент търси успокоение и деликатност “, настояват приятелките й.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР