Тежка сватба разтресе Дупница в събота, когато семейството на Златка

...
Тежка сватба разтресе Дупница в събота, когато семейството на Златка
Коментари Харесай

Тежка сватба, за която ще се говори дълго време, разтресе Дупница

Тежка женитба разтресе Дупница в събота, когато фамилията на Златка и Цвети Карамелски омъжи и втората си щерка. Красивата Теодора към този момент ще носи семейството на брачна половинка си Методий Кожухаров, който е правоприемник на прочут локален жанр от адвокати.



Булката и женихът избраха ресторанта на хотел „ Рила “, който е еквивалент на врачанския комплекс „ Хемус “, за своето празненство. Ударна група от града под Околчица регистрира района в наздравиците и хората на дансинга, сподели който би трябвало.



Теодора и Методий няма да живеят нито в Дупница, нито във Враца, защото работят за огромни компании в столицата.


Любовта им пламнала на студентските банки, до момента в който следвали висшето си обучение в Университета за национално и международно стопанство. Теодора неотдавна се дипломира като магистър по финансово право и финансов надзор и явно ще върви по стъпките на майка си – банкерът Златка Карамелска. Спокоен може да бъде и бащата на булката – уважавият правист Цвети Карамелски, защото родът на зетят е все от авторитетни адвокати. Самият Методий Кожухаров изкарва прехраната си в мултимедийна IT-компания.

Това е втората женитба, на която участват Златка и Цвети Карамелски, които на 1 октомври 2016 година омъжиха и по-голямата си дъщеря Светла, която пристана на Димитър Върганов.


Снимки и източник: konkurent.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР