Тежка катастрофа затвори временно Прохода на Републиката. Инцидентът се е

...
Тежка катастрофа затвори временно Прохода на Републиката. Инцидентът се е
Коментари Харесай

Тежка катастрофа затвори Прохода на Републиката

Тежка злополука затвори краткотрайно Прохода на Републиката. Инцидентът се е случил рано тази заран на територията на Великотърновска област. Сигналът за удар сред два ТИР-а и още един товарен автомобил е постъпил в полицията към 6:35 часа. След удара товарните транспортни средства са се завъртели и препречват пътното платно.

За благополучие няма жертви. За обзор в болница обаче са откарани тримата водачи.

До изтеглянето им ще бъде лимитирано придвижването, като товарните коли изчакват на място, а леките биват пренасочвани през Шипка. От двете страни на прохода са ситуирани екипи на "Пътна полиция ", които подкрепят придвижването и насочват водачите по обходния маршрут, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

От там предизвестяват и че е забавено прекосяването през първия тунел на автомагистрала "Люлин ", в посока София, поради различен случай. Според първичната информация са се блъснали лек автомобил и бус. Няма данни за потърпевши. Пътни служители на реда подкрепят прекосяването в региона на злополуката. Водачите да карат с нараснало внимание и да се преценяват с разпорежданията на органите на реда.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР