Тежка катастрофа стана тази сутрин на главния път Е79, край

...
Тежка катастрофа стана тази сутрин на главния път Е79, край
Коментари Харесай

ТИР се вряза в мантинела на главния път Е79 Враца - Мездра

Тежка злополука стана тази заран на основния път Е79, край Враца.

ТИР с пазарджишка регистрация е пътувал към Мездра, когато малко преди разклона за с. Руска Бела се подхлъзнал на мокрия път и се завъртял. Шофьорът не съумял да овладее камиона и се врязал в разграничителната мантинела, която минала в другото пътно платно.

В този миг в посока Враца се движел лек автомобил, който съумял да избегне удара.

" ТИР-ът загуби надзор, може би хлъзгавият път и високата скорост, съгласно мен, скърши тир-а, хвана мантинелата и я забра и аз пристигам тука. Хвърли мантинелата против мен и щеше да не съм тук. Зад мен имаше полски ТИР, понижих колкото мога, мантинелата идваше против мен, не можа да ми откъсне главата и мина под колата. И е спукан картера. Радвам се, че съм жив. Човекът зад мен беше умел водач, щото и той можеше да ме пребие, другият ТИР. Има доста смели хора и мислят, че са богоизбрани и на тях няма да се случи, а не е по този начин ", споделя Димитър Славов - пострадал при злополуката.

По знамение случаят се размина без жертви.

Шофьорът на камиона е с леки пострадвания и е превозен към болничното заведение във Враца. Пробите за алкохол и опиати и на двамата водачи са негативни.





Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР