Тежка катастрофа с моторист в София. Ударили са се мотор

...
Тежка катастрофа с моторист в София. Ударили са се мотор
Коментари Харесай

Тежка катастрофа в София, моторист е в кома

Тежка злополука с моторист в София. Ударили са се мотор и лек автомобил. 49-годишен мъж е в доста тежко положение, в кома.  

Автомобилът ѝ се е блъснал в рейс

Сигналът е получен в 11:16 ч, потвърдиха за bTV от Спешна помощ. Линейката е пристигнала на мястото за четири минути.

Пострадалият е бил откаран в УМБАЛСМ „ Пирогов “ с политравма, черепно-мозъчна контузия и в кома, само че жив. 

Ударен е от шофьр на автомобил с позитивен тест за дрога

Инцидентът е станал на бул. „ Тодор Александров “ и ул. „ Одрин “ в посока центъра. 

Няма информация за други потърпевши.

За последното денонощие в страната са станали 20 тежки произшествия . Общо 28 души са ранени, оповестява Министерство на вътрешните работи. В София са регистрирани 26 леки пътнотранспортни катастрофи без потърпевши.

При изпреварване на формирана колона, лидер навлязъл с автомобила си в насрещното придвижване и се блъснал в друга кола

От началото на месеца са станали 226 тежки произшествия, при които има 13 починали и 269 потърпевши. От началото на годината 100 души са починали, а 2069 са ранени при 1697 произшествия.

В съпоставяне с данните за същия интервал на предходната година, от Министерство на вътрешните работи регистрират 16 жертви на произшествия по-малко.

 23-годишна жена навлезе в насрещното и почина, детето ѝ оцеля България 1 мин. 23-годишна жена навлезе в насрещното и почина, детето ѝ оцеля  Моторист е в тежко положение след злополука в Пловдивско България 1 мин. Моторист е в тежко положение след злополука в Пловдивско  Две верижни произшествия затвориха път край Пловдив, шестима са в болница България 1 мин. Две верижни произшествия затвориха път край Пловдив, шестима са в болница  23-годишна жена навлезе в насрещното и почина, детето ѝ оцеля България 1 мин. 23-годишна жена навлезе в насрещното и почина, детето ѝ оцеля  Моторист е в тежко положение след злополука в Пловдивско България 1 мин. Моторист е в тежко положение след злополука в Пловдивско  Две верижни произшествия затвориха път край Пловдив, шестима са в болница България 1 мин. Две верижни произшествия затвориха път край Пловдив, шестима са в болница
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР