Тежка катастрофа е станала вчера малко след 19:00 часа край

...
Тежка катастрофа е станала вчера малко след 19:00 часа край
Коментари Харесай

Кървава нощ в Северозапада: Труп лежа с часове на пътя край Враца, а брутални СНИМКИ показаха как келеш помете жена и извика мама и тати за кураж

Тежка злополука е станала през вчерашния ден малко след 19:00 часа край Враца. Лек автомобил „ Опел Зафира “ с врачанска регистрация е прегазил колоездач на пътя към Криводол.




Колата е била ръководена от жена, която пътувала в посока към Криводол. Малко след разклонението с обхода на Враца лидерката блъснала колоездач, който влачила на предния си похлупак най-малко 15-20 метра. При прекъсването на колата мъжът изхвърчал на към 3-4 метра от пътя. От мощния конфликт предните похлупак и стъкло на возилото са унищожени.

Пристигналите незабавни медици единствено установили гибелта на индивида и си тръгнали. Дълго време жертвата лежала по лице на пътя, до момента в който дойде оперативната група, която да стартира работа по тежкия случай.

Все още не е открита самоличността на починалия, само че очевидно наподобява към 40 годишен.

Две патрулки били отделили региона на злополуката и затова прекосяването се регулирлоа от служителите на реда.

Малко по-късно се е разиграл нов тежък пътен случай. Той е станал във Враца.

Лек автомобил „ Мицубиши Галант “ с врачанска регистрация е блъснал човек в ж.к. „ Дъбника “. Сблъсъкът е станал в региона на някогашния РУМ, на към 10 метра от пешеходна пътека.


Младо момиче тръгнала да пресича натоварената улица, защото видяла, че идващият автомобил завил вдясно. Жената обаче не решила, че след него идва друга кола и по този начин се стигнало до конфликт. Пешеходката паднала на земята, само че по-късно станала сама и седнала в пристигналата кола за спешна помощ, която я закарала за спомагателни прегледи в болничното заведение.


Шофьорът на колата е на 26 години от Враца. Момчето било повикало родителите си за кураж, защото треперело от неспокойствие. Той съумял единствено да каже, че момичето е излязло ненадейно пред него и не е имал никакъв късмет да спре. От 7 години има шофьорска брошура и до момента не е имал никакви нарушавания.

Драматичната вечер обаче не свършва единствено с тези два случая. Буквално след минути два леки автомобила са се размазали челно покрай село Девене. Пораженията по тях ясно демонстрират силата на конфликта, като елементи от тях са разпилени в огромен диаметър по шосето.

„ Опел Вектра “ се е блъснал в „ Опел Корса “, като и двете коли са с врачанска регистрация. Първият е излизал от селото, когато по неразбираеми на този стадий аргументи се забил в идващата отсреща „ Корса “. Сблъсъкът е бил толкоз мощен, че колите са на към 40 метра един от различен. Шофьорът на „ Вектра “-та е към 20-годишен юноша, до момента в който в другата кола са пътували баба и дядо.

Две коли за спешна помощ пристигнали на мястото на злополуката. Медиците бързо вдигнали бабата и тръгнали към незабавното във Враца. По първична информация старата жена е със счупени ребра, само че това занапред ще се обяснява. В колата за спешна помощ с нея било качено и младото момче, което не се усещаше добре и лекарите взели решение да го подложат на обстойни прегледи. Отвореният еърбег обаче е съумял да резервира дядото без съществени пострадвания, само че все пак и той бе превозен към болница.

Това било третата тежка злополука във Враца единствено в границите на два часа.




ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: BulNews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР