Тежка катастрофа е станала преди около час в Криводол, видя

...
Тежка катастрофа е станала преди около час в Криводол, видя
Коментари Харесай

От последните минути: Тежка катастрофа на мост в Криводол, има ранени /снимки/

Тежка злополука е станала преди към час в Криводол, видя единствено кореспондент на осведомителна организация BulNews.bg. Лек автомобил „ Рено Клио “ със софийска регистрация се е размазал навръх моста, който води от центъра на града към гарата. Френското возило първо се е блъснало в парапета и това го е избавило да не падне в канала.
В колата са пътували три девойки от София, които са били на посетители при родственици за Коледа. Две коли за спешна помощ са вдигнали две от девойките за незабавния център във Враца, защото са се оплакали от болки. Третото момиче е оживяло единствено с леки натъртвания и към този момент се е прибрало при околните. От болничното заведение оповестиха, че докараните млади дами са с голям брой пострадвания, само че прегледите са посочили, че няма заплаха за живота им.
На мястото на злополуката има полиция, която е затворила моста за придвижване. Пристигна и пожарна, която ще реалокира смазаната кола и по-късно ще измие пътя от изтеклото масло. Едва по-късно пътното оборудване ще бъде още веднъж отворено за придвижване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР