Тежка катастрофа е станала малко преди 11.00 часа на пътя

...
Тежка катастрофа е станала малко преди 11.00 часа на пътя
Коментари Харесай

Украинка е в кома след катастрофа край Обзор, пострадали са и двама мъже и две деца

Тежка злополука е станала малко преди 11.00 часа на пътя сред Бургас и Варна в сектора от Обзор към Несебър по данни на полицията, заяви Българска национална телевизия.

Два леки автомобила са се блъснали челно. В едната кола, която е с украинска регистрация, са пътували двама мъже от турски генезис, жена от украински генезис и две деца. Другият автомобил е със софийска регистрация и е благосъстоятелност на Изпълнителната организация по горите . С него се придвижвали мъж и жена. Ударът бил толкоз мощен, че двете транспортни средства отхвърчали в канавката.

Към мястото на случая били изпратени полицейски коли и три екипа на Спешна помощ. Украинката, двете деца и единият от пътувалите с тях мъже били откарани незабавно във варненската " Св. Анна ", като другият мъж, който карал автомобила, останал за превозване към Варна с друга кола за спешна помощ. Пътуващите в колата на Агенцията по горите втория автомобил са прегледани на място и са без съществени пострадвания.

Наложило се е поради случая придвижването в региона да бъде пренасочено по черен път до привършване на огледа на местопроизшествието.

Според БНР потърпевшата жена е в кома.
 Полицаи с автомати пазят инкасо автомобил в злополука с още 6 коли във Велико Търново
Полицаи с автомати пазят инкасо автомобил в злополука с още 6 коли във Велико Търново

Четирима души са пострадали
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР