Тежък удар по суетата си понесоха жените във Фермата“. Претендентките за

...
Тежък удар по суетата си понесоха жените във Фермата“.
Претендентките за
Коментари Харесай

Срам във „Фермата“! Секси мацките понесоха тежък удар

Тежък удар по суетата си понесоха дамите във „ Фермата “.

Претендентките за стоте бона от тим „ Нови очаквания “ бяха осъдени да живеят без червила, кремове и дезодоранти, които употребяват всеки ден, с цел да наподобяват добре. Участничките пострадаха поради красивата, само че вироглава Аксения, която наруши разпоредбите в стопанството. Въпреки че тази седмица тя е аргатин и за нея е безусловно неразрешено да употребява козметика, домакинята от Поморие си постави емайл.
 



Наказанието не закъсня - поради нейния гаф от продукцията лишиха цялата козметика на съотборничките й. Посърнали, те предадоха чантичките си с помади и гримове. Мениджърката Мирела пръсна с дезодорант фланелката си за финален път. Единственият удовлетворен от обстановката се оказа диетологът Влад.

„ Радвам се, че по този начин се случи. Момичета във фермата наподобяват прелестно и без грим. Бъдете натурални, положителни и усмихнати, и спрете да се гримирате толкоз доста. Ако някой ден се загубите в планина, по какъв начин хората ще ви намерят по вашите фотоси в Инстаграм? “, попита иронично той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР