Тежък пътен инцидент е станал преди минути на възлов булевард

...
Тежък пътен инцидент е станал преди минути на възлов булевард
Коментари Харесай

От последните минути! „Ауди“ размаза БМВ на възлов булевард във Враца, 4 линейки карат ранените /снимки/

Тежък пътен случай е станал преди минути на основен бул. във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Катастрофата е на бул. „ Мито Орозов “. До нея се е стигнало откакто лек автомобил БМВ е правил позволен ляв завой, като е лишил преимуществото на идващото от центъра „ Ауди “ А4, което го е блъснало в дясната част. И двете возила са с врачански регистрации и са ръководени от млади водачи. Вследствие на мощния конфликт са потърпевши едно момиче и две момчета, които са пътували в „ Ауди “-то и едно момче от бавареца.
Ударът е бил толкоз мощен, че и двата еърбега на „ Ауди “-то са се отворили, а цялата му предница е смазана. Щетите по БМВ-то също са съществени – дясната му част е размазана.
На мястото дойдоха полицейски екип и 4 коли за спешна помощ. Медиците транспортираха потърпевшите във врачанската болница, като все още няма повече данни за здравословното им положение.
Водачите са тествани за приложимост на алкохол и резултатите са негативни.
Влизащите във Враца от Оряхово да бъдат деликатни, защото две от трите пътни ленти са блокирани и придвижването се реализира единствено в крайната. Много водачи понижават скоростта, с цел да видят какво е станало и основават спомагателни предпоставки за нови пътни произшествия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР