Тежък мач, трудна победа, в края вкарахме головете, но изпуснахме

...
Тежък мач, трудна победа, в края вкарахме головете, но изпуснахме
Коментари Харесай

Илич: Длъжни сме да се борим до последно

„ Тежък мач, сложна победа, в края вкарахме головете, само че изпуснахме много положения. “

Думите са на треньора Саша Илич, откакто ЦСКА победи Черно море на безпристрастен терен в Пазарджик с 2:0 и най-малко краткотрайно оглави класирането на efbet Лига.

„ Знаехме, че Черно море игра 120 минути преди три-четири дни и мъчно ще издържи. Те обаче са тим, воден от доста добър треньор, по тази причина знаехме, че ще ни е доста мъчно против тях “, сподели Илич.

„ Длъжни сме да се борим, имаме още четири мача. Длъжни сме да играем за победа във всеки един от тях “, уточни той и разяснява насилствените смени, които се наложи да направи.

„ Иван Турицов има проблем с аддуктора. Брадли де Нойер съгласно мен разтегна, ще забележим какъв е казусът с него. Енес Махмутович е осъден. Всички те са значими играчи и бих желал да ги употребявам в идващия мач. Просто за този мач реших, че тези футболисти ще ни свършат най-хубава работа. Разчитам на всеки един от 25-те футболисти, с които разполагаме. Те би трябвало да са подготвени във всеки един миг да оказват помощ на тима “, сподели Илич, след което разяснява и идната на 20-и май борба за върха с Лудогорец.

„ Трябва да мислим мач за мач. Следващият е против Лудогорец, само че даже да го спечелим, още не сме си свършили работата. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР