Тежък инцидент на пътя Бургас - Средец. Лек автомобил се

...
Тежък инцидент на пътя Бургас - Средец. Лек автомобил се
Коментари Харесай

Техническа неизправност е причината за самозапалия се автомобил край Бургас

Тежък случай на пътя Бургас - Средец. Лек автомобил се възпламени в придвижване. Загина водачът му. В колата е била и 6-годишната му щерка, която продължава да е в тежко положение.

Лекият автомобил е пътувал по основния път от Бургас към Средец през вчерашния ден вечерта. В региона на село Константиново се възпламенил в придвижване. Огънят бързо обхванал цялото транспортно средство.

" Автомобилът е бил ръководен от 48-годишен мъж, който е придружаван от 6-годишната си щерка, като детето е стояло на задната седалка, само че въпрос на минути е било да се излезе от към този момент самозапалилото се транспортно средство, което обаче е коствало тежки пострадвания, както на лидера, по този начин и на неговата щерка ", съобщи Цветелина Рандева, представител на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Екип на пожарната е изгасил пламъците, а мъжът и детето му неотложно са превозени за лекуване към Военноморска болница във Варна. По-късно 48-годишният мъж умрял от получените изгаряния, които засегнали белия дроб. 6-годишното момиченце остава в тежко положение.

" С действителна заплаха за живота, поради обстоятелството, че с изключение на термичното увреждане на повърхност към 22%, има и инхалационна контузия. Поради това все още е интубирано на изкуствена белодробна вентилация. Основните повърхности, които са ангажирани са лице, ръце и долни крака ", добави доцент Даниел Янков, началник на Клиниката по изгаряния към Военноморската болница във Варна.

Предстои да бъде направена интервенция на детето .

Причината за тежкия случай е нередовност в системата на автомобила. Той има газова бутилка, само че до гърмеж не се е стигнало.

Репортери: Давид Сукнаров и Силвия Русенова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР