Тежък инцидент е станал преди броени минути пред хотел „Тиара“

...
Тежък инцидент е станал преди броени минути пред хотел „Тиара“
Коментари Харесай

Кървав ужас в Слънчев бряг, лекар с S класа спасява размазана германка

Тежък случай е станал преди броени минути пред хотел „ Тиара “ в Слънчев бряг, само че държанието на медиците е шокирало десетки очевидци на случилото се, написа Флагман. 48-годишна германка е аварирала с триколка и е паднала доста тежко на главата си. Жената е с разрушен череп и съществени охлузвания по лицето и тялото.
На мястото на случая незабавно е дошъл с бялата си S класа доктор от частна клиника в комплекса, оказал е първа помощ и е повикал кола за спешна помощ от здравното си заведение. След броени минути на място идва и държавната кола за спешна помощ, само че тя е принудена да изчака, защото преди нея е дошъл екип от частната клиника.
Между медиците поражда спор евентуално поради високата застраховка, която ще покрие следствията от случая с непознатата гражданка. За това оповестяват очевидци, които са останали шокирани от лешоядското държание на лекарските екипи, които вместо да оказват първа помощ, са се карали кой да вземе пациентката.
Накрая се оказва, че за зла неволя от частната кола за спешна помощ не съумяват да извадят носилката си, по тази причина държавната качва ранената германка и по информация на очевидеца я откарва до частното лечебно заведение.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР