Тежък и конфликтен ден, в който витае апатия и депресия,

...
Тежък и конфликтен ден, в който витае апатия и депресия,
Коментари Харесай

Деви, нужна ви е почивка. Интересен ден за Везните

Тежък и конфликтен ден, в който витае незаинтересованост и меланхолия, крах на силите.

Овен – В днешния ден се подгответе за вероятни спънки в деловите контакти или работата. Вероятно ще има забавяния и неточности при сключване на значими документи. Ако е допустимо, пробвайте се да намерите време за отмора през днешния ден, ще се почувствате по-добре.

Телец – Натрупаната напоследък отмалялост може да повлияе отрицателно на настроението и самочувствието ви. Има риск да деянията неоправдана неучтивост към тези, които обичате. Домашната атмосфера, правенето на нещо, което ви е прелестно, ще има успокоителен резултат.

Близнаци – Ако доста бързате, може да извършите неточности, което ще докара до резултати, противоположни на тези, към които се стремите. Опитайте умерено да се справите с всичко. Финансово нещата не наподобяват доста розови. Дръжте под надзор разноските и ще се оправите.

Рак – В днешния ден надали ще е допустимо да се избегнат различията. Много е евентуално те да бъдат свързани по-скоро с работата ви. Не преувеличавайте значимостта на дребните неща. Не са изключени и дребни домашни недоразумения, само че тук бързо ще се справите с всичко.

Лъв – Не се претоварвайте нито физически, нито прочувствено. Не е желателно да планирате значими срещи, да вършиме съществени промени този ден. Полезно е да промените паниката във външния свят с по-спокойна, по-удобна и предвидима среда, да релаксирате по-често.

Дева – Нужна ви е отмора, малко краткотрайно мъртвило и надалеч от хорската навалица и всевъзможни проблеми. Добре е да прекарате време у дома или на място, където никой няма да ви безпокои. Ще бъде допустимо да си позволите някои отстъпки, недостатъци.

Везни – Неспокоен, само че доста забавен ще е днешния ден. Вероятно ще би трябвало да се справяте с няколко неща по едно и също време, и то освен със своите, само че и с тези на другите. Събитията може би няма да се развиват по този начин, както сте очаквали, няма да липсват изненади.

Скорпион – Недейте да се измъчвате с безполезни и празни прекарвания. Времето е най-хубавият ви съдружник. Старайте се да реагирате умерено на събитията, протичащи се към вас. Равномерно разпределете интервалите за работа и отмора.

Стрелец – Мнозина ще се почувстват, като че ли са на кръстопът, без да знаят по кой път да поемат. Не преглъщайте паниките си и отворете сърцето си. Трябва да извършите нещо друго, което може да ви освободи от това, което ви стресира.

Козирог – Навлизате в сложна фаза с доста трудности, които се издигат пред вас и препречват пътя към триумфа ви. Запазете успокоение и най-много не губете дух. Можете да изкачите всяка планина, в случай че останете фокусирани върху задачите си и реалистични за това, което ви следва.

Водолей – Днес е най-добре да избягвате всевъзможни огромни промени и промени в работата. Не клатете лодката, на която седите. Нещата не стоят тъкмо по този начин, каквито ви наподобяват, и може да влезете напряко в капан.

Риби – Чувствате се много напрегнати, някои са съвсем на ръба и това може да провокира разногласия и различия с хората към вас. Това надалеч не е, което в действителност желаете, и по тази причина направете всичко допустимо, с цел да го избегнете.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР