Технологиите се развиват с бясна скорост в днешно време. Чрез

...
Технологиите се развиват с бясна скорост в днешно време. Чрез
Коментари Харесай

24 неща, които ще изчезнат до 2020-а

Технологиите се развиват с гневна скорост в днешно време. Чрез мобилни устройства човек може да прави от елементарни неща, като гледане на филм, до осъществяването на комплицирани преводи.

Смартфоните и таблетите към този момент значително съчетават функционалностите на доста други устройства, като обезсмислят потребността от тях.

Според Business Insider софтуерната гражданска война ще докара до изгубването на редица добре познати ни през днешния ден неща. Ето и кои са те съгласно изданието:
Списания на хартия
 Снимка 265182
Източник:

Повечето международно известни списания към този момент са се отказали от своята книжна верия и могат да бъдат открити само онлайн.
Вестници
 Снимка 293028
Източник:

Същата е ориста и на вестниците. Вече редица огромни медии в международен мащаб, а и в България, към този момент оферират само интернет наличие.
Дигитални фотоапарати
 Снимка 250401
Източник:

Непрофесионалните апарати скоро няма да са нужни никому, откакто смарт телефоните към този момент вършат задоволително качествени фотоси, както даже и HD видеа.
Външни хард дискове
 Снимка 326606
Източник:

И тяхното време отминава. Те ще бъдат заместени от облачните услуги.
Хартиени карти
 Снимка 326607
Източник:

На кого са нужни, когато с един клик на телефона си можеш да намериш акуратност по какъв начин да стигнеш до търсеното от теб място?
GPS устройства
 Снимка 326608
Източник:

Всички техни функционалности могат да бъдат осъществявани още веднъж посредством смарт телефона.
Хартиени документи
 Снимка 326605
Източник:

С функционалности, като Гугъл Docs и електронните подписи всички документи ще бъдат само в електронна форма.

Ето и кои други неща най-вероятно ще изчезнат до 2020-а:
Факс; CD-та; DVD плейъри; Изпращане на писма и сметки по пощата; Калкулатори; Аналогови часовници; Домашни телефони; Бутони на мобилните телефони; Телефонни справочници; Чекове; Пароли; Дистанционно ръководство за телевизор; Слушалки с кабели; Зарядни с кабели; Куриери; Ключове за автомобили; Туристически организации.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР