Технологичният магнат от Лос Анджелис Кристиан Дюмонтет подаде молба за

...
Технологичният магнат от Лос Анджелис Кристиан Дюмонтет подаде молба за
Коментари Харесай

ъпругът на звездата от „Залез“ Кристин Куин подаде молба за развод

Технологичният магнат от Лос Анджелис Кристиан Дюмонтет подаде молба за бракоразвод от звездата от „ Продавам залез “ Кристин Куин. Предприемачът цитира „ непреодолими разлики “ като причина за тяхната разлъка и търси само правно и физическо настойничество над двугодишния им наследник. Това идва седмици откакто господин Дюмонте беше задържан след хипотетичен „ домакински спор “, в който се твърди, че са забъркани Куин и тяхното дете, Полицейското ръководство в Лос Анджелис сподели пред осведомителната организация PA.

„ Заподозреният е хвърлил чанта, съдържаща стъклена бутилка, по жертвата, която е пропуснала, само че е блъснала дете на жертвата, причинявайки пострадване. „ Детето е обслужено на място от парамедици “, сподели представител на полицията в Лос Анджелис. Според американски медии господин Дюмонте е бил задържан още веднъж на 20 март за „ нарушаване на правосъдна заповед “ и отхвърли всички обвинявания против него.

Съдебните документи допускат, че двойката е сключила легален брак през юни 2021 година, макар обилната им сватбена гала, която се появява в трети сезон на Selling Sunset, който беше сниман през 2019 година Куин се изстреля към славата, откакто взе участие в пет сезона на хитовото шоу на Netflix Selling Sunset, което улавя живота на блестящи брокери във компания за недвижими парцели от висок клас в Лос Анджелис. Родената в Тексас брокерка бързо завоюва популярност със своята откровена персона, нюх за договорка и податливост към драма. 35-годишната безспорно беше пробивната звезда в шоуто, което беше шлагер за рейтингите на Netflix по време на пандемията. Бяха потърсени представители на господин Дюмонтет и Куин за коментар.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР