Технологичният гигант Apple представи носители на наградите App Store Best

...
Технологичният гигант Apple представи носители на наградите App Store Best
Коментари Харесай

Най-добрите приложения и игри на 2020 г.: Apple обяви победителите

Технологичният колос Apple показа носители на премиите App Store Best of 2020, които тази година отличават 15 невероятни приложения и игри. Те са били от значително значение за това животът на хората през една изключително динамична и трагична година - каквато беше 2020-а, да стане по-улеснен, по-здравословен и по-свързан.

Отличаващи се с високото си качество, изобретателен дизайн и новаторски технологии, тези приложения и игри изпъкват още със своето позитивно културно влияние, полза и значимост, споделят от Apple.

" От това да ни оказват помощ да останем в добра физическа форма, да вкараме образованието на децата си в релси, да помогнем в битката с глада по света - тяхното влияние беше от голяма важност за толкоз доста от нас ", споделя Фил Шилер от Apple за избора на спечелилите в App Store Best of 2020.

Снимка: Apple

Независимо дали става дума за улеснение на отдалеченото образование посредством Zoom, основаването на ежедневни рутинни привички с Fantastical или възстановяване на съня с Endel, спечелилите в App Store Best of 2020 ни помогнаха да живеем допустимо най-добре у дома, споделят още от Apple.

За iPhone приложение на годината беше оповестено Wakeout!, а за iPad приложение на годината - Zoom. iPhone игра на годината стана Genshin Impact, а за iPad - Legends of Runeterra.
Снимка: Apple
Вижте повече за най-хубавите приложения и игри в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР