Технологичната компания Verizon Media - собственик на сайта Yahoo, планира

...
Технологичната компания Verizon Media - собственик на сайта Yahoo, планира
Коментари Харесай

Yahoo спира новинарските си сайтове в Индия

Технологичната компания Verizon Media - притежател на уеб страницата Yahoo, възнамерява да закрие новинарските си уеб сайтове в Индия поради въведените от държавното управление на страната нови правила, забраняващи повече от 26% задгранично финансиране на цифровите новинарски медии, оповестява ТАСС.

„ Считано от 26 август 2021 година Yahoo India няма да разгласява повече материали. Вашият Yahoo акаунт, пощата и търсачката няма да бъдат наранени по никакъв метод и ще работят както нормално. Благодаря ви за поддръжката ", гласи известие, оповестено през днешния ден на страницата на Yahoo India.

Компанията ще закрие в околните дни и новинарските уеб сайтове Yahoo News, Yahoo Cricket, Finance, Entertainment and MAKERS India.

Решението на Yahoo India е повлияно от смяната в индийските регулаторни закони, които в този момент лимитират задграничната благосъстоятелност върху медийни компании, които оперират и разгласяват цифрово наличие в Индия.
В същото време се акцентира, че нововъведението няма да повлияе на работата на Yahoo Mail и Yahoo Search. „ Ще продължим да обслужваме потребителите в Индия, както преди, без никакви промени “, означават от компанията.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР