Технологичната компания Infinix е създала кожа, която може многократно да

...
Технологичната компания Infinix е създала кожа, която може многократно да
Коментари Харесай

Задават се телефони с кожен гръб, променящ цвета си

Технологичната компания Infinix е основала кожа, която може неведнъж да трансформира цветовете си без потребност от сила, а първите артикули, в които ще я забележим, са смарт телефоните.

Кожата се назовава Future Light-Painting Leather и е формирана от няколко разнообразни пласта, един от които съдържа фотохромни частици, които реагират на UV светлина.

Нужно е единствено да блокираме слънчевата светлина, с цел да активираме смяната в цвета, като надлежно можем да наложим и образец върху кожата, с който да създадем форми в разнообразни нюанси. 
 Снимка 568158
 

От Infinix споделят, че кожата няма да пожълтее и да промени главния си цвят с времето, както става с множеството кожени артикули.
 Снимка 568159
 

Смартфони като Vivo V23 и Realme 9 Pro разполагат с изменящ цветовете си тил, само че стъклените им гърбове разчитат на друга технология от тази, която създава Infinix.

Творението на компанията в действителност е първото по рода си и се чака да стане част от редица нейни артикули, само че не знаем кой ще е първият смарт телефон, който ще бъде декориран с кожата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР