Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци не остана доволен

...
Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци не остана доволен
Коментари Харесай

Козмин Моци: Нищо не е станало, още сме на първото място

Техническият шеф на Лудогорец - Козмин Моци не остана удовлетворен от загубата с 0:1 против ЦСКА, само че пък изрази и успокоение, че " орлите " към момента са водачи в шампионата и имат всички шансове още веднъж да побеждават с купата.

" Според мен не заслужавахме да загубим. Също по този начин мога да кажа, че не заслужавахме и да победим. Тежък мач против главния ни противник. Още сме на първото място и имаме задатък в точките. От началото на другата година би трябвало да мислим по какъв начин можем да увеличим този задатък.

Играчите ни са положителни и качествени. Играли са против по-добри противници и тимове. Не знам за напрежение. За мен един равенството през днешния ден беше по-реалният резултат. Разликата е дребна, само че отново я има.

Мисля, че сме тимът в България с най-вече мачове от юни до момента. Свършихме обикновено тази година. Важно е от началото на другия полусезон да сме малко по-внимателни, по този начин да се каже. Винаги можем да се подобряваме. Да не забравяме, че имаме много нови и млади футболисти. Имаме 7-8 контузени. Според мен, в случай че всички са здрави, Лудогорец ще наподобява доста по-добре ".
 Генчев: Не показахме, че желаеме успеха повече от съперника
Генчев: Не показахме, че желаеме успеха повече от съперника

" Мачът се реши след едно статично състояние "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР