Техническа неизправност е една от версиите, по които се разследва

...
Техническа неизправност е една от версиите, по които се разследва
Коментари Харесай

Техническа неизправност е една от версиите за катастрофата с военен камион край село Граматиково



Техническа нередовност е една от версиите, по които се проверява злополуката с боен камион край село Граматиково , разяснява в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " военно-окръжният прокурор на Сливен Христо Тинев и посочи, че следва осъществяването на още един оглед на мястото:

" Днес ще бъде изтеглен авариралият автомобил, защото следва да му бъде осъществен оглед , с цел да се откри да не би да има някаква техническа щета, която да е предизвикала случая. Това е една от версиите, по които работим. Днес ще бъдат в допълнение закрепени всички условия, които имат отношение към произшествието, а точно ширината на пътя, коловозите, влажността, наклона, както и несъмнено и повредите на автомобила ".

" Данни за скоростта нямаме, защото това ще бъде предмет на автотехничекса експертиза, която ще бъде назначена по-късно ", добави още  военно-окръжният прокурор на Сливен.

При злополуката починаха 2 души, 21 бяха ранени . По първична информация случаят е станал по време на превозването на група незаконни имигранти от афганистански генезис, арестувани след влизането им в страната от Турция.

Проверка по случая още нощес разпореди и министър председателят Кирил Петков , който дефинира случая като трагичен случай.
Цялото изявление с Христо Тинев можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР