Тегленето на пари в брой от разплащателна сметка от офис

...
Тегленето на пари в брой от разплащателна сметка от офис
Коментари Харесай

Ето я най-голямата тесла при теглене на пари

Тегленето на пари в брой от разплащателна сметка от офис на банката коства на хората от 3,69 лв. на интервенция до 0,48 на 100 от сумата, ако тя е над 1000 лв.. Това излиза наяве от оповестения от Българска народна банка междинен размер на таксите към 31 декември 2021 година,

Банките следва да съобразят допустимия размер на таксите за услугите по платежна сметка за съществени интервенции със междинния размер на таксите, които Българска народна банка афишира.

Информацията на Българска народна банка демонстрира, че средният размер на таксата за разкриване на разплащателна сметка в офис на банката е 2,52 лв., а за разкриване на разплащателна сметка с издаване на дебитна карта междинната такса е 1,57 лв..

Обслужване на разплащателна сметка в офис на банката коства приблизително 3,37 лв. на интервенция, а за обслужването на разплащателна сметка, към която има издадена дебитна карта таксата е приблизително 2,45 лв. на месец.

Тегленето на пари от разплащателна сметка от банкомат на банката издател на картата коства приблизително 0,26 лв. на интервенция, а от банкомат на друга банка - 1,14 лв. приблизително.

Плащането с дебитна карта на ПОС терминал, обслужван от банката или от друга банка, все още е гратис, регистрира Българска народна банка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР