Теди Кацарова публикува трогателно послание заради кончината на композитора Тончо

...
Теди Кацарова публикува трогателно послание заради кончината на композитора Тончо
Коментари Харесай

Теди Кацарова публикува трогателно послание заради кончината на композитора Тончо Русев! Вижте как го почете тя

Теди Кацарова разгласява прочувствено обръщение поради кончината на композитора Тончо Русев, съобщи blitz. Тя посочи, че приказва освен от свое име, ами и от това на майка си- Силвия Кацарова. Ето какво написа в обществената мрежа постоянно усмихнатата певица:

“Един извънреден човек си отиде вечно,но остави едни от най-красивите песни в миналото основани в българската музика! Помня го от дете постоянно ухилен по какъв начин създаваше с майка ми и татко ми шлагерите,които пеят дребни и огромни и до през днешния ден! Винаги посещаваше всеки наш огромен концерт и се радваше и плачеше! Уви в чужбина сме дружно с мама,но изпращаме най-искрените си съболезнования на семейството на скъпия ни Тончо Русев! Почивай в мир благи приятелю! Ще останеш в нашите сърца вечно!”

Дует Ритон през вчерашния ден пък признаха защо прочувствено нещо ги е помолил Тончо Русев малко преди да почине. Васил Найденов също сервира съболезнования към околните на Маестрото и призна, че е получил ужасно доста от този човек. Целият музикален свят плаче поради гибелта на композитора.

Повечето огромни имена към този момент признаха за скръбта си и показаха вяра, че той е на по-добро място.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР