Теди Бургазлиева от няколко дни е омъжена за принца на

...
Теди Бургазлиева от няколко дни е омъжена за принца на
Коментари Харесай

Еха, какво професионално израстване! Теди Бургазлиева стана брокер в Бевърли Хилс

Теди Бургазлиева от няколко дни е омъжена за „ принца на фантазиите си “, както тя го назовава, и гради сполучлива кариера на капиталов съветник към мощната американска компания TD Ameritrade, научи HotArena.

Още със стъпването си в Лос Анджелис Теди се разделя с илюзиите, че ще пробие в стилните среди на мегаполиса, където се събират най-красивите хора от целия свят, с цел да опитат шанса си. Но въпреки всичко опитва и не й потръгва в последна сметка. Приятели я насочват към банкерството.

Изкарва 3-месечен курс, след което най-вероятно поради външността й, а не толкоз заради познанията й, я назначават като касиер на гише във втората по величина банка в Щатите – Bank Of America. Мениджърът на клона в квартал Уест Холивуд, където работи, вижда, че българката бързо схваща банковите тънкости. След година на гишето я трансферират в отдел за работа с „ огромни клиенти “. Бургазлиева се показала добре на новата позиция. Натрупала самочувствие, скоро напуща банката и приема предложение да стане капиталов брокер в влиятелната TD Ameritrade в Бевърли Хилс, писа „ Галерия “.

По същото време среща и огромната си обич. Симеон Иванов е прочут авто играч, а връзката им е толкоз бурна, че още през април двамата се сгодяват. В края на юли пък подвигат женитба на плажа в Малибу. Теди е с 5 години по-голяма от Симеон.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР