Те вдъхновяват и служат за компас на всеки, който се

...
Те вдъхновяват и служат за компас на всеки, който се
Коментари Харесай

7 биографични филма, които ни потапят в завладяващи човешки истории

Те въодушевяват и служат за компас на всеки, който се е изгубил по пътя си. Те са личностите, доказващи, че всичко в живота е постижимо, стига да не се отказваш и да работиш крепко за фантазиите си. Един от най-лесните способи да се докоснем до тях е киното, по тази причина ви представяме няколко вдъхновяващи биографични кино лентата, които ще ви потопят в завладяващи човешки истории. Някои са трагични, други – с непредвиден край, само че всички те демонстрират силата на духа и, която тихичко ги води към смисъла на живота.

„ Диригентът ”

Антония Брико е от тези дами, които се осмеляват да влязат в един напълно мъжки свят и да го преобърнат с главата надолу. Филмът споделя удивителната история за първата жена диригент, застанала на чело на едни от най-големите симфонични оркестри в и Съединени американски щати преди началото на Втората международна война. Благодарение на смелостта и решителността да сбъдне фантазията си Брико съумява да прокара път на дамите в музикалния свят.

Главната роля е изпълнена от холандската актриса Кристиане де Брюин, която ловко влиза в облика на диригентката. През 2019 година лентата е отличена с премия на публиката от Международния кино фестивал в Денвър.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР