Те се надигнаха с десетки от цяла Флорида, карикатурни състезатели

...
Те се надигнаха с десетки от цяла Флорида, карикатурни състезатели
Коментари Харесай

На Florida Man Games екипи с потници се състезават в избягване на полицията, борба на бира

Те се надигнаха с десетки от цяла Флорида, карикатурни състезатели по потници и изрязани къси панталони, за конфликт, който третира избягващите полицията и битка на бира като олимпийски спортове.

Популяризирани като „ най-лудото атлетично конфликт на Земята “, Игрите за мъже във Флорида се подиграват с репутацията на щата за странни истории, включващи сборичкване, пиянство, пукотевица, битка с влечуги и други лудории, носещи риск от време в пандиза или интензивно лекуване.

Няколко хиляди души заплатиха действителни пари, с цел да дойдат да приветстват дузина тимове на дебютното събитие, планувано за събота в Сейнт Августин, със надпревари и странични представления, въодушевени от действителни събития от най-сюрреалистичния щат на Америка.

„ Аз безусловно подценявам самосъхранението. Ще направя всичко “, сподели Лари Донъли, 42, който има бизнес за миене под налягане в Сейнт Августин и служи като капитан на тима от петима души Ханки Спанки. „ Когато бях в армията, се занимавах с дребна битка с алигатори. “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР