Те са се договорили двете страни да продължат дискусиите по

...
Те са се договорили двете страни да продължат дискусиите по
Коментари Харесай

От Това Зависи Бъдещето На Света! Развръзката След Инфарктния Разговор Между Путин И Тръмп!

Те са се договорили " двете страни да продължат полемиките по модела за надзор над въоръженията през 21-и век, който, както по-рано съобщи президентът Тръмп, би трябвало да включва Китай ". Двамата президенти са разискали " настоящето положение на двустранните връзки ", а също по този начин " ситуацията в Иран, Сирия, Венецуела и Украйна ". Разговорът сред Тръмп и Путин е траял час и 20 минути.

За срещата описа пред публицисти в Осака и съветският външен министър Сергей Лавров. " Обсъдени бяха въпроси на стратегическата непоклатимост ", сподели той и посочи, че измежду другите тематики от дневния ред са били Сирия и Украйна.

В договарянията от съветска страна с изключение на Лавров са взели участие първият вицепремиер и финансов министър Антон Силуанов, помощникът на президента Юрий Ушаков и прессекретарят на президента Дмитрий Песков. От американска страна са взели участие държавният секретар Майк Помпео, финансовият министър Стивън Мнучин, и. д. началник на апарата на Белия дом Мик Мълвейни, помощникът на президента по националната сигурност Джон Болтън и прессекретарят на Белия дом Стефани Гришам.

Путин е поканил Тръмп да посети Русия следващата година за честванията на 9 май на 75-ата годишнина от успеха над нацистка Германия, заяви Ушаков, представен от AFP. Според него американският президент е реагирал " доста позитивно " на поканата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР