Те са събрали средства за традиционната кампания, като са приготвили

...
Те са събрали средства за традиционната кампания, като са приготвили
Коментари Харесай

Мотористи, облечени като Дядо Коледа, раздават подаръци в Казанлък и Силистра

Те са събрали средства за обичайна акция, като са приготвили 1200 торбички с лакомства за малчуганите. В петък са разнесли и дарове в обществени домове. Парите за подаръците са събирани от цялата мото общественост „ Казанлъшките рози ”.

 

Мотористи от Силистра организираха през днешния ден обичайна си благотворителна акция в навечерието само че Рождество Христово. Каузата на тазгодишното мотошествие още веднъж бе Центърът за сложно обслужване на деца с увреждания и хронични болести в града.

 

Мъже на разнообразни възрасти, облечени като стареца, който прави положителни чудеса, обиколиха града и дадоха опция на дребни и огромни да се снимат с тях на площад „ Свобода “, както и да поддържат самодейността в поддръжка на деца с увреждания.

В последните две години благотворителните акции на мотористите оборудваха в Центъра за сложно обслужване зала за образование по метода „ Монтесори “. Нови култивиран шатри, пейки и играчки оформиха детски кътове в двора на общественото заведение, което целогодишно се посещава от над 100 деца.

Желанието е да бъдат приключени площадките за деца, с люлки и пързалки отговарящи на техните потребности.

 

В предходните начинания бяха събрани близо 6000 лв..

Организатори са клуб FREE RIDERS, като към тяхната идея се причислиха и мотористите от новосформирания клуб IRON CROSS.

 

На Бъдни вечер всички сме в очакване Дядо Коледа да мине край дома ни и да остави дарове за всички. Подаръци обаче ще има и за жителите на зоопарка в Бургас. Там Добрият дъртак раздава лакомства за всяко едно от животните, посочи НТВ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР