Те са популярни, красиви, млади и супер диви мацки, които

...
Те са популярни, красиви, млади и супер диви мацки, които
Коментари Харесай

Известни българки, които забременяха преди да навършат 19 години

Те са известни, красиви, млади и супер диви мацки, които всеки мъж желае в живота си. Е, на множеството им се постанова да ги гледат единствено на картинка, тъй като тези нашенки си имат високи критерии. Няма ли пари, хубава кола, частен бизнес (или не върти далавери), обръсната глава и татуси - не го гледай. Това са разпоредбите на някои известни мацки, които въпреки всичко се борят за най-хубавото, а конкуренцията е огромна. Ако пък родят, още по-добре.

Ето няколко известни българки, които забременяха преди да навършат 20 години:

Сузанита

Най-прясната в клуба на бъдещите мами, е 19-годишната щерка на Орхан Мурад. Сузанита заяви неотдавна, че чака първата си рожба, а малко по-късно научихме, че бебето ще е момченце. Певицата заяви новината с готина фотосесия, на която участва и бъдещия баща.

Виж още: Самочувствие без покритие: Людмила е по-самовлюбена от всеки път

Миа-Михаела

Дъщерята на фолкдивата Бони също ще става майка скоро. 19-годишната Миа-Михаела е бременна също с първото си дете, само че за новината научихме от майка ѝ. Бъдещата баба е доста горда, а за таткото не се знае доста. Миа другояче е студентка, само че очевидно в този момент ще се наложи да забави образованието си.

Виж още: Болна от обич? Ния-Косара от " Ергенът " приказва за грехове, секрети и горчиви сълзи

Биляниш

Биляна Лазарова роди своето детенце на 19 години, само че малко по-късно се раздели с половинката си. Инфлуенсърката, която стана фолк певица, а след това се отхвърли, е споделяла, че майчинството е нещото, което я прави в действителност щастлива и цялостна с сила.

Изображение: https://www.instagram.com/mia_mihaelaa/, https://www.instagram.com/b_lyanish/, https://www.instagram.com/mvradova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР