Те са популярни, имат милиони фенове по цял свят и

...
Те са популярни, имат милиони фенове по цял свят и
Коментари Харесай

6 звезди, за които не подозирате, че имат сценична треска

Те са известни, имат милиони почитатели по целия свят и все пак... се срамят! Да, има и такива известни персони. Кои са те, по какъв начин и за какво са признали своята срамежливост и театрална тресчица вижте тук:

Сиа

Сиа в никакъв случай не излиза на сцената без перука, която закрива очите й. Макар това да я отличава от останалите реализатори и да се е трансформирало в неин персонален почерк, част от повода да не виждаме лицето й, е театралната тресчица. Сиа е обяснявала неведнъж, че се усеща некомфортно, когато всички погледи са вперени в нея. Чрез перуката, тя цели фокусиране на публиката върху гласа, а не външността й.

 g Getty

Кейти Пери

През 2010 певицата показа, че сега, в който всички стартират да крещят името й по време на концерти, суматохата я обзема. Пери сподели, че е постоянно добре готова, само че има възприятието, че публиката ще се качи на сцената ненадейно и тя няма да успее да избяга.

 g Getty

Ема Уотсън

Трудно е за поверие, че актриса и активистка като Ема Уотсън може да страда от театрална тресчица. Оказа се, че всякога преди да дава тирада, има възприятието, че хората ще „ я изядат “. А след филмите от поредицата „ Хари Потър “ е изпитвала боязън, че няма да успее да излезе от облик.

 g Getty

Адел

Адел неведнъж е заявявала, че се опасява от публиката. Така да вземем за пример преди концерт в Амстердам е получила толкоз огромна паник офанзива, че е избягала от спешния излаз. А в Брюксел е повърнала върху човек от екипа, преди да се качи на сцената.

 g Getty

Риана

Абсолютно всякога, до момента в който гледа подгряващите актьори от гримьорната си, Риана смуче сладки бонбони. Те й оказват помощ както за утешение, по този начин и за смазване на гласните струни. Но същинският „ врач “ за театралната й тресчица са шотовете ликьор.

 g Getty

Лорд

Австралийската певица изпитва толкоз огромна театрална тресчица, че безусловно се разболява физически. За да преодолее театралната си тресчица, тя застава пред огледалото и стартира да се надъхва с думите: „ Спокойно, ще излезеш на сцената, светлините ще са върху теб, няма да виждаш публиката, а единствено гласовете им “.

 g Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР