Те са полицаите, които станаха популярни тази седмица, след като

...
Те са полицаите, които станаха популярни тази седмица, след като
Коментари Харесай

Полицаите, отказали подкуп от 10 хил. евро: Свършихме си работата по закон

Те са служителите на реда, които станаха известни тази седмица, откакто отхвърлиха рушвет от 10 хил евро. Какви истории на пътя са им се случвали и по какъв начин се реагира, когато парите са на задната седалка описаха ст. контрольор Любомир Апостолов, мл. контрольор Елена Симова и мл. контрольор Алек Каленски в студиото на " На фокус " по NOVA.

Инспектор Алек Каленски сподели, че съвсем 6 години е служител на реда. Той споделя, че се случва да бъде предлаган рушвет, тъй като водачите се пробват да се измъкнат от санкции. Полицаят показа, че са другари с контрольор Симова и това е значимо за работата им. Почти всеки ден имаме арестувани лица, сподели Каленски. Той показа, че и брачната половинка му също е служител на реда.

Инспектор Симова сподели, че препоръчаният рушвет е „ колосална сума в цялата история на Министерство на вътрешните работи “. Тя счита, че не е добре родителите да плашат децата с служителите на реда, а противоположното.

Инспектор Любомир Апостолов съобщи, че с действието си са посочили, че в Министерство на вътрешните работи работят почтени чиновници. “Свършихме си работата по закон “, сподели той. Апостолов показа, че е служител на реда от 25 години и в никакъв случай не е съжалявал, че е избрал тази специалност. „ Обичам си специалността, правя я на драго сърце и се пробвам да давам това, което мога “, добави той. Апостолов показа, че и неговата брачна половинка е служител на реда.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР