Те са мистичната армия на Украйна. Как от доброволчески батальон,

...
Те са мистичната армия на Украйна. Как от доброволчески батальон,
Коментари Харесай

Командир на Азов разкри как е потопен Москва и докога ще бие в зъбите на руснаците

Те са мистичната войска на Украйна. Как от доброволчески батальон, “Азов” публично стана част от украинската армия. Защо ги назовават нацисти? И ще се счупи ли последният щит на Мариупол. Евгений Генчев беседва с един от командирите на Азов, който управлява отряда в Киев - Максим Жорин.

По думите му през 2014 година има единствено един отряд " Азов " - който в този момент е в Мариупол. " Тогава аз бях негов пълководец. Днес аз предвождам " Азов " в Киев, появил се след началото на нашествието. Можем да кажем, че Киев и региона са напълно изчистени от противников войски, само че остава рисковете, през вчерашния ден удари ракета. Руснаците от време на време ще продължат да стрелят с ракети по столицата ", уверен е той/

Според него отговорът е заличаване при всяка опция. " Взех присъединяване в първия пердах за освобождението на Буча, бях очевидец на всички зверства. Ще притеглим към отговорност всички отговорни. За страдание закононарушенията в Мариупол и Буча могат да се умножат стотици пъти ", изясни Жорин, пред Нова тв. И добави, че на руснаците им се желае да управляват изцяло Мариупол.

" Градът е историческият срам на съветската федерация. При цялостно обграждане на града и десетки пъти предимство, те не могат да създадат нищо против силата на украинските герои. Веднъж на два часа удря артилерия, непрекъснато падат бомби. Прехвърляме нашите войски на изток, с цел да браним Мариупол. Те са терористи, които пристигнаха на нашата земя и убиват нашето спокойно население. Труповете на доста руснаци ще останат на нашата земя ", уточни той. И увери, че крайцерът " Москва " е взривен от украински ракети.

" Руснаците ни назовават нацисти, тъй като им е належащо. Страхуват се някой да не вземе образец от нас, ние сме образец за геройство. Нашата концепция е единствено и само да пазиме страната си ", съобщи Жорин.

" Може да видите буквите на N и I в знака ни - това значи концепция на нацията. това няма нищо друго Това не е пречупен кръст. Ако вместо тази символика, сложим меченце, руснаците отново щяха да сложат нещо, което им наподобява на нацизъм ", сподели още той.

" През последния месец починаха хиляди цивилни. Това е специфичност на съветската войска. След края на войната ще разберем страншата численост на цивилните жертви ", сподели още той.

" Руснаците получиха удар в зъбите от нас и ние ще ги бием дотогава, до момента в който не освободим всеки сантиметър от нашата земя ". приключи Жорин.

Вижте повече във видеото:



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР