Те са женени и искат да създадат семейство, въпреки 61-годишната

...
Те са женени и искат да създадат семейство, въпреки 61-годишната
Коментари Харесай

Двойка с 61 години разлика иска да има деца

Те са женени и желаят да основат семейство, макар 61-годишната разлика във възрастта. Съпрузите желаят да имат деца и са подготвени на всичко.

24-годишната Миракъл Поуг от Старквил, Мисисипи, среща брачна половинка си, 85-годишния Чарлс Поуг, на работното си място през 2019 година. Двамата бързо се влюбват, въпреки че Чарлс, който е пенсиониран брокер на недвижими парцели, признава възприятията си пред Миракъл чак година след запознанството им, оповестява ladyzone.bg.

Предлага й брак през февруари 2020 година
" Разбрах на каква възраст е той, когато си зададохме въпроса за датата на раждане и той сподели, че е роден през 1937 година Никога не съм поставяла въпроса за възрастта му, просто искахме да забележим по какъв начин ще се развие връзката ни. Не ме интересува дали е на 100, или на 55 години, одобрявам го подобен, какъвто е. Мислех, че е може би на 60 или 70 години, тъй като наподобява толкоз добре. Винаги е жизнен и деен “, декларира Миракъл.

Майката на Миракъл – Тамика и нейният дядо Джо, който е с 13 години по-млад от брачна половинка й, поддържат връзката им, откакто виждат какъв брой щастлива я прави 85-годишният Чарлс.

Този, който мъчно повярвал в възприятията им един към различен, бил бащата на младата жена.

„ Дядо ми сподели, в случай че съм щастлива и това е, което желая да направя, значи и той ще благополучен. С татко ми беше по-различно. Отне ми доста време, с цел да го убедя. Казах му, че в случай че не пристигна на сватбата ми, ще ме загуби вечно и че се нуждая от това някой да ме води до олтара. След като се срещна с Чарлс, той го обикна “, изяснява още младата жена.

Миракъл и Чарлс се женят през юли предходната година и разказват сватбата като „ най-хубавия ден в живота им “.

Въпреки разликата от 61 години във възрастта американката декларира, че изрично желае да сътвори семейство с Чарлс и се надява да имат две деца, въпреки да знае, че евентуално ще го надживеe.

" Вече ходихме в клиника за инвитро, в която доловихме предразсъдъците по отношение на годините ни, макар че не ни познават. Искам обаче той да има потомство и бих не запомнила за всичко това, стига да ми дадат бебе. Може би възрастта на Чарлс ще ни попречи, само че аз съм готова, че може и да не се получи “, споделя още Миракъл, която постоянно се тревожи за здравето на брачна половинка си, само че избира да гледа на нещата от позитивната страна.

Връзката им съумява да притегли много отрицателно внимание в онлайн пространството, като двамата постоянно са считани за татко и щерка, или за дядо и внучка. Когато се разхождат по улицата, избират да не обръщат внимание, тъй като не считат връзката си за странна.

„ Странно е, че хората упрекват мен, защото той е по-възрастният. Той е с мен по свое лично предпочитание, той ме избра. Научих, че е обикновено хората да изричат мнението си, въпреки всичко живеем в свободна страна “, споделя още 24-годишната Миракъл.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР