Те са една от най-древните и приспособими форми на живот

...
Те са една от най-древните и приспособими форми на живот
Коментари Харесай

Описано Е И В Българския Фолклор: Те Живеят Сред Нас! Говорят Като Нас И Почти Изглеждат Като Нас, Но Не Са Хора!

Те са една от най-древните и приспособими форми на живот на Земята. Именно по този начин са просъществували и еволюирали в продължение на милиони години, редом с еволюцията на бозайниците. Но в един миг, в далечното минало пътищата на двата типа са се пресекли и се е образувал нов тип – на хората-влечуги.

Хората-влечуги живеят прикрито измежду нас. Въпреки изразените външни физически белези, възпитани в дух на приемливост обществото се старае да не обръща внимание на някои от издайническите им външни белези като, по-малки или изцяло изчезнали ушни миди, неналичието на окосмяване, свръх сензитивност към смяната на атмосферното налягане или на влажността на въздуха.

Има разнообразни теории за произхода на хората-рептили. Част от учените считат, че те са хибриден тип сред бозайниците, от които произлизат първобитните хора и оживелите от прелом динозаври. Според тях, този хибриден тип се е развивал еволюционно редом с човешкия. В опит да се отбрани от набезите на по-развитите първобитни предшественици на актуалните хора, рептилните хибриди са усъвършенствали мимикрията.

Подобно на доста други скотски типове те са се научили да се сливат с околната среда, променяйки се тъй че да не могат да бъдат видяни, написа " Hidden truth ". Моделът, който копират е човешкия. Те имитират външния ни тип, държанието ни, формите и дейностите ни, тъй като единствено по този начин могат да съществуват незабелязани измежду нас.

Редките документирани разкази на очевидци на рептилоидните хуманоиди внасят известна изясненост по въпроса. Анализа на описанията на съществата, демонстрира на специалистите, че сходно на човешките раси и при рептилите се следят разлики във външния тип.

Съществуват три типа човекоподобни влечуги. Това са рептило-хуманоидни хибриди, Крилати рептилоидни същества и Сиви извънземни рептилоидни хибриди. Размерите на влечугите варират от 1.70 до 2.70 метра. Те се отличават с атлетично телосложение и леко кафеникав до тъмнозелен цвят и люспеста кожа.

И до момента в който крилатите рептилоидни същества и сивите извънземни рептилоиди избират да държат съществуването си в загадка и рядко влизат в контакт с хората, то рептило-хуманоидните хибриди свободно се движат сред нас и поддържат връзка с нас.

Ако са правилни преданията за дракони и змейове, които съществуват във фолклора по целия свят влечугите се чифтосват с хора от хилядолетия и основават потомство, което има ДНК характерностите и на двата типа.

Първите сведения за сходни хибридни форми се срещат в книгата на доктор Малачи Йорк „ Свещените плочки “. Там се споделя за племето на Догоните от Мали, които са директни потомци на античните египтяни и рептилоидни извънземни рептили от Сириус. Именно тези хибриди са построили античните египетски пирамиди.

Фолклорни сведения за рептилни хибриди се срещат и в преданията на племената от Западна Африка. Там се споделя за богоподобни същества, така наречен „ Номо “, които населяват редките оазиси и живеят във водата, имат люспеста опашка и великански размери и от време на време се съвкупяват с локалните дами.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР