Те са част от лицата на България, успешни, любими и

...
Те са част от лицата на България, успешни, любими и
Коментари Харесай

Звезден отбор посланици на Sofia Open 2021

Те са част от лицата на България, сполучливи, обичани и известни спортисти, артисти, артисти, спортни публицисти и даже Мис България, само че на първо място фенове на тениса. Те са звездният тим посланици на Sofia Open 2021!

Цветана Пиронкова - професионален тенисист

" Щастлива съм, че даже в толкоз сложен за международния спорт интервал, България още веднъж ще има шампионат на най-високото професионално равнище. Отново имаме доста мощна скица от състезатели, сред които и играчи от Топ 20! Вълнувам се и за присъединяване на родните ни гении, за които Sofia Open е чудесна опция за извличане на опит, скъпи победи и точки за международната класация. "

Юлиан Вергов - артист

Той е артистът, който се осмелява да " провокира " всеки огромен тенисист на корта. Той е артистът с доста лица и ползи, за който " тенисът е най-аристократичният спорт на тази планета, Sofia Open - най-силният шампионат от категория АТР 250 ". Той е артистът, който даже преди новата си театрална премиера ще следи борбите в " Арена Армеец ".

Поли Генова - певица

" Обожавам тениса и въпреки че не мога да играя, проследявам множеството шампионати по света дружно с баба ми и дядо ми. С неспокойствие чаках Sofia Open 2021, с цел да мога онлайн да се насладя и срещна с играта на класни играчи от целия свят като Гаел Монфис, който за първи път гледах точно на българския шампионат ".

Маги Джанаварова - певица

" За мен тенисът постоянно е бил един от най-интелигентните спортове със спокойна атмосфера и почтени играчи. Брат ми е повода да виждам тенис от доста дребна, а да си призная, от този момент съм почитател на Федерер. За мен е голямо наслаждение за трета поредна година да бъда дипломат на Sofia Open и да следя едни от най-големите звезди ".

Гергана Гунчева - състезателен публицист , Мис България

Нова Броудкастинг Груп още веднъж е част от фамилията на Sofia Open, а тази година за първи път в звездния тим от посланици на конкуренцията от категория ATP 250 влиза лицето на NOVA, водещата на спортните вести и носителката на купата " Мис България " Гергана Гунчева. " Радвам се, че България още веднъж ще одобри едни от най-хубавите тенисисти в света! За нас, феновете на този спорт, е привилегия да гледаме онлайн тенис от висока класа! ", споделя Гери.

Йордан Йовчев - четирикратен олимпийски медалист

Най-добрият български гимнастик, шесткратен участник на Олимпийски игри и притежател на един сребърен и три бронзови олимпийски медала Йордан Йовчев през 2020 година бе част от показателен мач на централния корт в " Арена Армеец ". " Тенисът за мен е неповторимо хубав и прелестен спорт, който изисква доста необятен набор качества - извънредно огромен разсъдък, креативност, религия, позитивизъм, тактичност, психическа резистентност и голяма жадност за победа. Тенисът дава доста страсти, само че и опция да го практикуваш на една по-зряла възраст като мен ", споделя Йордан Йовчев.

Ненчо Балабанов - артист

Любим артист и буен тенисист, Ненчо Балабанов е част от Sofia Open от години. " Обичам тениса и тази година с голямо наслаждение се включвам като дипломат на Sofia Open 2021! За мен този спорт стана огромна част от моята седмица и ми дава голям заряд за всичко останало, което върша ", споделя той.
 Димитър Кузманов с първа победа на Sofia Open
Димитър Кузманов с първа победа на Sofia Open

Заслужен успех
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР