Те предпочитат да насочат усилията си към индивидуално справяне със

...
Те предпочитат да насочат усилията си към индивидуално справяне със
Коментари Харесай

При проблеми с потентността мъжете отлагат консултацията със специалист средно 2 години


Те избират да насочат напъните си към самостоятелно справяне със обстановката. Първа стъпка е изчитане на информацията по тематиката в Интернет и следващо самолечение с билкови отвари, хранителни добавки или лекарства от аптеката. В случая обаче не се регистрират аргументите за нарушаванията в потентността. От здравна позиция те могат да се търсят освен във възрастта и в метода на живот, а и в здравословното положение на мъжа. Сексуалните разстройства нормално са маркер за налични или започващи болести като диабет, хипертония, сърдечно-съдови, хормонален дисбаланс , повлияващи отрицателно кръвоснабдяването.

е немедикаментозен метод в оправянето с проблемите с потентността. Тя е с отлични резултати даже при мъже, които отчасти или изобщо не се повлияват от лекарствените форми. Ключът към триумфа й е, че тя се оправя с повода за пораждане на казуса – най-често влошеното кръвоснабдяване в тазовата област. За нормалото пораждане и поддържане на ерекцията е нужен добър кръвоток. Именно способността половият член да се изпълни и да задържи кръвта дава нужната за вагинално навлизане неотстъпчивост. И назад, влошеният приток на кръв води до по-слаба или изчезнала ерекция.

Как АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ укрепва еректилния механизъм?   Импулсите задействат естествени процеси, водещи до освобождение на ангиогенни фактори, регенерация на засегнатите тъкани и възстановяване на кръвотока. Резултатът е формиране на нови кръвоносни съдове, които укрепват съдовата мрежа и ускоряват кръвообращението. В всеобщия случай процедурите се организират 2 пъти седмично в продължение на 3 седмици. Те са бързи, безболезнени и не нарушават естествения темп на живот. След тях мъжът още веднъж се усеща убеден в интимните моменти.

– ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.



За спомагателни въпроси и  записване на час за обзор:

тел. 02 4 760 760      

моб. 0899 52 11 01                

отстраняват ортопедични болки неоперативно

Сред апаратните лечения шоковите (звукови ударни) талази са най-съвременният метод. Още след първата процедура ставните болки и мускулното напрежение значително се редуцират, а подвижността се усъвършенства. В ЛЕЙЗЪР МЕД работи най-голям клас уред, без аналог в България. Патентованият му смарт-фокус доставя силата непосредствено и в дълбочина в засегнатата зона, където мощно задвижва кръвообращението и подтиква метаболизма и тъканната регенерация. На процедура, шоково-вълновата терапия „ отключва “ личните оздравителни сили на организма за възобновяване му. Без значение от локация, вид болежка или степен на ограничение на придвижванията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР