Те поканили свои познати – мъж и жена, да ги

...
Те поканили свои познати – мъж и жена, да ги
Коментари Харесай

Нова Информация: Син На Високопоставен Българин Нарече Приятелката Си Гадна Маймуна И Я Уби Жестоко!

Те поканили свои познати – мъж и жена, да ги посетят, оповестява " Трафик ". Същия ден в дома на обвинения дошъл механик, който ремонтирал бойлера и си отпътувал, след което компанията почнала да използва алкохол. Обвиняемият изпратил Мариела да почисти банята, наругал я и изритал в гърба. Тя паднала на пода, само че по-късно двамата още веднъж се върнали на масата да пият алкохол. Това траяло и откакто гостите си отпътували. Към 20:30 часа Мариера поискала пари от обвинения Таньо Танев.

Той отказал да й даде и почнал да я наскърбява. Казал й, че била „ черна гладна маймуна и щяла да си върви гола “, след което почнал да й нанася удари с юмруци и ритници по главата, шията и тялото. Жената не могла да се съпротивлява, почнала да плюе кръв, били й породени обилни премеждия, като вследствие на насените контузии тя умряла. След като обвиненият схванал за това, спрял да я удря и траял да пие. Час и половина по-късно се обадил на тел. 112 и пристигналите полицейските чиновници го отвели в Първо районно в Пловдив.

Там му била осъществена проба за алкохол с механически апарат, който отчел количество от 1,45 промила в издишвания от него въздух. Според апелативните магистрати вярно в присъдата е несъмнено наказване от 20 години отнемане от независимост, което съдът е понижил с една трета на 13 години и 4 месеца затвор, поради признанието на подсъдимия и извършеното кратко правосъдно разследване. Отчетено е и събитието, че до в този момент Таньо съден седем пъти. На майката и сина на потърпевшата са присъдени по 100 000 лв., представляващи обезщетение за претърпените болки и премеждия. Присъдата е влезнала в действие.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР