Те не само крещят за пълната липса на вкус, но

...
Те не само крещят за пълната липса на вкус, но
Коментари Харесай

5 неща, които не отиват на жена на всяка възраст

Те освен крещят за цялостната липса на усет, само че и скапват фигурата, а с нея и цялостното усещане. Ето 5 убийствени стила неща, които не отиват на нито една жена, без значение на каква възраст е.

Къси връхни облекла

Късите връхни облекла с панталон безусловно не са това, което би трябвало да носите отвън сезона (и не само). И въпросът въобще не е, че през днешния ден живеем на вълната на стилния овърсайз. Въпреки това, и в това, несъмнено. Но! Късо палто, кожено яке, джинсовка или пухено яке наподобяват като дребни за своята стопанка.

Освен това е малко евентуално да можете да издърпате долния пласт под тях, т.е. към този момент не е практично – има риск от заледяване. Плюс това, такива неща постоянно се събират, раздават гънки и от време на време се качват.

И по този начин, изображението е безвкусно и на ниска цена. Харесва ви или не, връхните облекла въпреки всичко би трябвало да дават независимост на придвижване и да допускат въздушна пролука сред тялото и изолацията.

Угги

Обувките на австралийските фермери, които постоянно са били и остават, наподобява имат някаква магическа мощ. Защото от година на година, от сезон на сезон, те настойчиво се изпращат от стилисти на анти-тенденции, само че в това време на никое място не напущат съветските улици.

И това е най-малкото необичайно, тъй като изискванията за носенето им, меко казано, не са напълно подобаващи. Киша, влага и обилие от сняг, наподобява, не им дават на практика никакъв късмет. Но продажбите на тези нелепи обувки към момента бият всички върхове.

Въпросът е напряко риторичен – каква е тяхната загадка? Не единствено, че е непрактично, само че и обезобразяват облика, прибавят към него неподреденост и дружност. Няма ли заслужен сурогат? Този въпрос неотдавна беше заложен даже от Влад Лисовец.

Шапка с косъм

Акцентът върху козината е характерност на идния сезон. И, несъмнено, импулсът докосна преди всичко шапките. Риана, Бела Хадид и Хейли Бийбър към този момент излязоха на бял свят с обемни кожени шапки. Но наклонността си е наклонност, не е наложително да е за всеки. И с шапки тъкмо същия случай.

Ръка на сърцето отиват в единици. Защото спомагателният размер размества акцентите и нарушава пропорциите. Освен това елементарно трансформира и най-крехкото момиче в най-хубавия случай в благородничката Морозова, а в най-лошия – в гостенка от селото. Само шапки с кожени помпони могат да бъдат по-лоши.

Пуловер от тънко трико

Тънкият трикотаж е подло нещо, което носи единствено разрушителна мощ за стила. Пуловер от подобен материал не държи формата си и е полупрозрачен, което към този момент поевтинява външния тип. Но това не е всичко. Такива неща, като предписание, се разтягат безусловно след първото измиване, покриват се с макари и се деформират.

Хлъзгавите водолазки са различен „ шедьовър “. Контурите на тялото са изпъкнали до най-малкия подробност, шията е образно изядена заради двойната яка и нищо друго с изключение на купата неприятен усет не се дава на господарката им. И те изтеглят останалата част от комплекта там.

И не забравяйте да оставите настрани къса прилепнала жилетка с копчета, която доста харесаха доста дами над 40. Не е ясно с какво да носите такова нещо, като се има поради, че тя обрисува минусите на фигурата много ясно. Като цяло, в случай че трикотаж, тогава единствено компактен, – този, който резервира формата си.

Парка или яке с кожена качулка

Въпросът тук евентуално даже не е толкоз в ръба на козината, колкото в самата качулка. Обемист и огромен, и даже с бухнал кант, той непрекъснато или се стреми да падне от главата си, или, назад, да покрие половината му лице.

Всичко това прави дама от всякаква възраст и загар изцяло непропорционална и нехармонична. И в случай че също в комплекта, тогава пишете губи! Освен това такава детайлност от дълго време е записана в описите с анти-тенденции. Така че за какво да вършиме двойна неточност?

Така че тези 5 неща ще убият освен стила, само че и най-малкия опит за появяването му. Препоръчваме да ги избягвате.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР