Те на свой ред късно следобед на 27 април подали

...
Те на свой ред късно следобед на 27 април подали
Коментари Харесай

България Е Погнусена: Али Юсуф Извърши Най-Ужасното Деяние С Детето На Поредната Си Съпруга!

Те на собствен ред късно следобяд на 27 април подали сигнал до Министерство на вътрешните работи и обществените. По думите на кмета на Бяло поле Марио Делийски историята била прекомерно нагласена, персонално той счита, че прекаралият предходната есен тежка сърдечна интервенция /смяна на клапа/ Али не е в положение да посегне на момиченцето.

Мъжът, който има три огромни синове и дъщери от предишен брак се срещнал с много по-младата от него Румяна Русева преди три години. От взаимното общуване на бял свят се появило детенце, което обаче не било припознато от таткото. С него челядта на Румяна набъбнала на 5 деца и тя решила да се отърве по някакъв метод от тях. Две от децата изпратила при някогашния си брачен партньор в Казанлъшко, след което отпътувала за Гърция, тръгването й било предшествано от плевел скандал, в който се замесили и подалите сигнала по полицията комшии. „ Има нещо не както би трябвало да е. Румяна искаше да прати децата в подслон, по този начин както беше по-рано, тъй като получава единствено 160 лева от обществените, а след интервенцията Али не е в положение да работи и печели.На няколко пъти е питала какво да стори, с цел да се отърве от дребните, само че от обществената работа й припомниха, че децата й са върнати назад по правосъден ред, по нейно искане… “, разяснява селският властник. Сходна защитна теза е развил и пред съда арестуваният, само че това не е наклонило везните на Темида в негова изгода.

Постоянната мярка за неотклонение е аргументира с заплаха в случай че бъде на независимост Али Юсуф да окаже влияние върху невръстната си жертва в неявяване на майката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР