Те могат да се проявят по всяко време, а на

...
Те могат да се проявят по всяко време, а на
Коментари Харесай

Изтръпнахме: Бременната Меган Маркъл Страда От Страшно Заболяване!

Те могат да се проявят когато и да е, а на херцогинята на Съсекс ѝ се случи по време на значим ангажимент на остров Фиджи. Това стана в края на предходната седмица, когато тя посети локален пазар. Тогава се събраха огромна навалица от фенове, които копнееха да се допрян до някогашната актриса. Не след дълго обаче защитата на Меган я изведе от събитието и то бе прекратено, поради многочислената аудитория, скупчването на толкоз доста хора застрашавало сигурността на кралската персона. Оказа се в действителност, че единственото основание било влошеното ѝ положение.

А тази вест да ви припомня за някого? Например за Кейт? Припомняме ви, че по време на трите си бременности херцогинята на Кеймбридж страдаше от същото подло заболяване. Но за разлика от Меган, Мидълтън не се опитваше да го прикрие.

Според близки на кралското семейство брачната половинка на принц Хари не се усеща по никакъв начин добре, което я възпира да го съпровожда на всички места, само че от двореца Кенсингтън към момента не са удостоверили или коментирали тази информация. Вчера Меган още веднъж се опита да отхвърли слуховете за здравословното си положение, като произнесе прочувствена тирада за дамите и тяхната самостоятелност в Нова Зеландия, написа woman.bg. Тя стоеше красива и уверена пред портрета на кралица Елизабет и приветстваше правото на дамите да гласоподават и да бъдат равни с мъжете. " Феминизмът е правдивост ", заключи Меган.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР