Те могат да са жестоки и яростни като никой друг,

...
Те могат да са жестоки и яростни като никой друг,
Коментари Харесай

Четирите най-жестоки зодии в зодиака. Проверете дали вашата е тук!

Те могат да са жестоки и гневни като никой различен, без да им мигне окото ще отмъщават с огромно задоволство. Вижте кои зодии не бихте желали да ви бъдат врагове:

1. Скорпион

Безспорен водач в класацията. Скорпионът, на който навредили, става ваш смъртен антагонист и няма да се успокои, до момента в който не платите за вредата (реална или въображаема), която сте му предизвикали.

В случая на Скорпион са разрешени всички трикове, той може да оправдае всевъзможни средства за реализиране на задачата. Освен това, когато представител от зодия Скорпион си отмъщава, вие няма да сте подготвени за това. Защото той възнамерява отмъщението си хладно и атакува ненадейно.

2. Близнаци

Майстори в изкуството да манипулират и трансформират облика на дадена обстановката. Ако се сблъскате с човек Близнаци, той ще направи всичко, с цел да затрудни живота ви.

Един близнак може да не хареса лицето ви, стила на обличане или метода, по който сте му стиснали ръката. Ако реши, че не ви харесва, ще стартира да популяризира клюки за вас или да настройва хората към вас против вас. Оръжията на Близнаците са клюка и основаване на неприятна атмосфера.

3. Рак

Обиденият Рак ще направи всичко, с цел да ви накара да страдате. Освен това не е нужно обидата да е огромна с цел да го накърните, тъй като хората под този знак са изключително чувствителни и елементарно се наскърбяват.

Ако представител на зодия Рак счита, че сте го наранили, той ще желае да платите за това. Най-вероятно той ще употребява интуицията си, с цел да направи това, тъй като той знае чудесно по какъв начин да ви нарани. Може да те нарани с думи или с каузи, мъчно е да се каже. Ефектът обаче ще е подобен, че ще усетите гневната му офанзива.

Афектираният рак въобще не регистрира следствията от дейностите си, тъй че атакувайки може даже да наруши закона.

4. Овен

Овенът е „ гняв “ в най-чистата си форма. Когато нещо не му харесва, той полудява и не гледа жертвите и мащаба на вредите, които ще остави след себе си.

Той ще крещи, вика, наскърбява, може би даже ще прояви експанзия. И всъщност няма метод да го успокоим по някакъв метод, до момента в който огънят на гнева му не бъде обхванат.

Яростният Овен няма скрупули на съвестта и може да нарани даже най-близкия човек. Едва когато прахта се утаи, той стартира да изпитва скрупули.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР