Те играят на поста десен защитник и треньорът Станимир Стоилов

...
Те играят на поста десен защитник и треньорът Станимир Стоилов
Коментари Харесай

Левски привлича нов десен бек

Те играят на поста десен бранител и треньорът Станимир Стоилов е дал единодушието си за прехвърлянията. Мъри не е удовлетворен от новото попълнение и желае шефовете на " Герена " да реализират съглашение с хърватина за разлъка сред двете страни.
 Левски се пробва да се раздели с един от новите Левски се пробва да се раздели с един от новите
Крайният защитник започва като титуляр при загубата с 0:1 от ЦСКА 1948 в Бистрица, само че се показа на едва равнище и бе сменен от Патрик-Габриел Галчев в 73-ата минута. В момента договарянията с въпросните чужденци текат и един от тях се чака да се причисли към " сините " до края на месеца.
 Десетима от ЦСКА 1948 шокираха Левски пред Стойчо и Бербатов Десетима от ЦСКА 1948 шокираха Левски пред Стойчо и Бербатов
Двамата се вписват във финансовата рамка на " Герена " и заплатите им няма да надвишават тази, която получава. След края на сезона се раздели с Драган Михайлович, който сега тренира с швейцарския Беленцона, само че не е подписал контракт с отбора.
 Мъри разпиля играчите: Част от тях са с последно предизвестие, този цирк съм го гледал Мъри разпиля играчите: Част от тях са с последно предизвестие, този цирк съм го гледал
От началото на подготовката отборът изпитва компликации в отбрана и Стоилов желае да реши по-бързо този проблем. Той на няколко пъти направи забележки на бранителите по време на лагера в Боровец. Не е изключено до края на трансферния прозорец да не дойде единствено един, а двама футболисти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР