Те да ходят в Брюксел да говорят за съдебна реформа.

...
Те да ходят в Брюксел да говорят за съдебна реформа.
Коментари Харесай

Бойко Борисов към кабинета: Милиарди източиха за тези няколко месеца

" Те да вървят в Брюксел да приказват за правосъдна промяна. Не ви ли е мъчително, бе Рашков да държите по арестите човек три байпаса, а в същия миг да си управляват машините за изборите ", това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при визитата му в с. Кирково.

" Дойдох в напълно друго въодушевление, само че аз съм задължен с тази партия да изляза против вас. Питали Цвета проява ли ще вършим или ще влизаме в общината, а ние искахме да разбираем по какъв начин лъжат за " Хемус ". Осем месеца неистини. Ако е прав техният вътрешен министър, министър председател и финансов министър, че това е грабежът на века, значи той продължава втори месец с други реализатори ", сподели още Борисов.

" Ако се ревизира какъв брой часа са се излъчвали по bTV за аферата " Хемус " несъмнено са десетки, уверен съм ", безапелационен беше водачът на ГЕРБ.

" Ако има забележки към Плана на възобновяване те би трябвало да бъдат показани. Две от тези забележки касаят Маришкия басейн и контрола на основния прокурор. Да върнеш отговор без знанието на обществото... ", сподели някогашният министър председател.

" Много пъти съм споделил, че Христо Иванов и неговата компания ги интересуват единствено постове. Ако искаш промени в Конституцията ти трябват 2/3. Коалицията няма това болшинство, т.е. ние, " Възраждане " или Движение за права и свободи би трябвало да ги поддържа. Те нямат диалози с нас, а желаят комисия, с цел да бъде Христо Иванов ръководител ", добави Борисов.

" Милиарди източиха за тези няколко месеца ", безапелационен беше той.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР