Те били трима, определени след прецизен подбор по личната заповед

...
Те били трима, определени след прецизен подбор по личната заповед
Коментари Харесай

Космонавтите на Третия райх

Те били трима, избрани след акуратен асортимент по персоналната заповед на Адолф Хитлер. Преди изстрелването на ракетата от секретната авиационна база в Пенемюнде в Северна Германия била получена депеша от фюрера, който благодарил на тримата млади летци за готовността им да пожертват живота си в името на националните ползи.

Те пазят тази депеша и до през днешния ден. Мисията, с която са били изпратени в Космоса, е била освен секретна, само че и смъртоносна - никой не е очаквал, че те ще се върнат на Земята след съвсем половин век.

 Космонавтите на Третия райх

" Това е необикновено, декларира тогава един от специалистите на НАСА. - Дори единствено фактът, че немците са разполагали с галактическа техника по време на войната, обръща с краката нагоре всички наши показа, само че този техен 47-годишен полет е същинско знамение! ".

Приземяването или по-точни приводняването им е станало на 2 април 1990 година в Атлантическия океан. Завръщането им на Земята е било по-голям потрес, в сравнение с изстрелването им в Космоса през 1943 година. Тримата незабавно били изпратени в специфичния американски център за проучвания на околоземното пространство и подложени на медицински проби.

Ракетата, изстреляна по заповед на фюрера, съставлява трансформация на реактивния снаряд V-2. Един от неговите конструктори бил немският инженер Вернер декор Браун, който след войната сътрудничи на американците. Съществува мнение, че Фон Браун е знаел за изстрелването на тримата космонавти, само че в никакъв случай не е споменавал и дума за това. Разбира се, той също не е очаквал, че е допустимо те да се върнат живи на Земята след завършването на своята смъртоносна задача. Ракетата е била снабдена със специфични охладителни системи и парашути за гладко втурване, само че по мнението на експертите тези ограничения очевидно са били незадоволителни.

По какъв метод немските космонавти са оживели по време на този необикновен маратон и след 47 години са съумели да се върнат още веднъж на Земята?

Когато американски боен транспортен съд разкрил тримата на повърхността на океана, в тяхната галактическа капсула нямало нито вода, нито някакви хранителни артикули. Не е ясно с какво са се хранели те от самото начало. Може би са се намирали в анабиоза (дълбок сън, ограничителен до най-малко виталните процеси, по време на който човек не се нуждае от храна). По същия метод може да се изясни и удивителната им младост - те изглеждали по този начин, като че ли през вчерашния ден са били изстреляни в Космоса.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР