Здравейте, пиша Ви във връзка с една случка, развила се

...
</TD
>Здравейте, пиша Ви във връзка с една случка, развила се
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Този щеше да ме отнесе!

" Здравейте, пиша Ви по отношение на една преживелица, развила се нощес. Стоя си с кучето на светофара на кръстовището на бул. " България " и ул. " Победа ", зад мен е аптека. Пред мен стои момиче и аз съм на разстояние от нея т.е. до улицата има-няма 2-3 метра ". Това описа четец на Plovdiv24.bg . И добави:

" Докато си очаквам зеления сигнал, виждам моторче, движещо се по ул. " Победа " и правещо ляв завой по бул. " България ". Прави ми усещане, че има познати светлини и незабавно се сещам за един модел електрически “велосипед ". Както съм се загледал в него и “човекът " прави ляв завой, виждам по какъв начин отваря дъгата и се насочва към нас, а ние сме на тротоара.

Замислям се, несъмнено ще завие компактно около бордюра и ще спре на спирката (стандартна пловдивска процедура за мястото). Обаче какво се случва, този първенец, по този начин да го нарека, се ускорява право към нас, момичето отстъпва, аз в последния миг и на косъм издърпах кучето да не го блъсне!

Човекът най-нагло спря пред входа на аптеката и когато отидох да се разправям с него, взе да ми приказва, че не ни е видял и това, че бил отговорен и напряко си влезе в аптеката. Не желаех да се нервирам в допълнение в неделя вечерта и за това си потеглих. Продължавам си по пътя и ходя от страната на СУ “Пейо Яворов " и виждам “шампиона " по какъв начин се качва на електрическото моторче и потегля по тротоара в посока " Луксор ", от там го изгубвам от взор и до момента в който стигна кръстовището на ул. " Васил Левски " и бул. " България ", този субект се появява на велоалеята и сега, в който го видях и взех решение, че ще се разправям, даде мръсна газ и изчезна.

Опитах да го фотографирам, само че моторчето беше без регистрация, това ме спря да подам сигнал на 112, тъй като единствено ще ме размотават за незнаен. Питането ми е имат ли право такива мощно машини да се движат по велоалеята и по какъв начин по този начин се предвижва без регистрация?! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР