Здравейте, искам да запитам къде трябва да се подава сигнал

...
</TD
>Здравейте, искам да запитам къде трябва да се подава сигнал
Коментари Харесай

Русенци в шок: Какво е това импровизирано сметище? 

Здравейте, желая да запитам къде би трябвало да се подава сигнал за това неподготвено бунище? Става дума за кв.Здравец, дребните блокчета сред Лидъл и пазарчето, пред блок 31. От известно време, градинката зад контейнера стартира да се усвоява от мързеливите ни съграждани и лека бавно да се трансформира в бунище. За това алармира русенка в известна Фейсбук група. 

Ето какво още показа гражданката, публикуваме текста без редакторска интервенция:  

" Когато сме имали опция сме правили забележка, на опитите за изхвъляне на строителни боклуци, гуми и каквото ли не още. Но въпреки всичко не ни е работа да стоим на пост и да дебнем 24 часа в денонощието. В петък 23.06 към 15.30-16.00, мой комшия ми описа по какъв начин до като следващите съседи спестяващи си 50-на лева за извозването на строителните им боклуци, е подал сигнал към Коорс с цел да дойдат и да ги глобяват, не е получил никакво практическо подпомагане. Вкарали са го в някаква бюрократична въртележка, че сигнала му се предава към отдел Екология на общината... и всичко до там. Явно това е било съвършеното време с цел да си изхвърлиш боклуците, когато държавните чиновници в петък следобед гледат са си тръгнат вместо да си правят работата.

Господин кмете в случай че четете тук, би било хубаво да се види за какво отдел Екология петък следобед по този начин нехаят и кой е верният метод с цел да не се трансформират кварталите ни в сметища? "

В мненията жители алармират, че това е процедура и даже откакто бъде изчистено, порочната процедура продължава. 

Според русенци реакцията на локалната власт постоянно е ненавременна и неефективна.

Още фотоси вижте в галерията!
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР