Започва втория Plovdiv Jazz Summer. Ето програмата по дни:04 август

...
</TD
>Започва втория Plovdiv Jazz Summer. Ето програмата по дни:04 август
Коментари Харесай

От днес до 10 август вълна от събития залива Пловдив

Започва втория Plovdiv Jazz Summer. Ето програмата по дни:

04 август | 21:00 ч. | Лятно кино " Орфей “ Plovdiv Jazz Summer показва

Иво Папазов-Ибряма и оркестър " Тракия “

Билети за концертите са в продажба на всички каси в Пловдив, в мрежата на Eventim и на място на лятно кино " Орфей “ от 19.00 часа до началото на концертите.

Премиера на биографичната книга " Безнадежден случай “

5 август (събота) от 18:00 часа в зала " Пълдин “ на хотел DoubleTree by Hilton, Богдана Карадочева и Стефан Димитров ще посрещнат феновете, с цел да показват първокласното издание на двойната си биографична книга " Безнадежден случай “ под редакцията на журналиста Георги Тошев и с логото на издателство Книгомания. За премиерата на книгата на Пловдив център, Богдана Карадочева и Стефан Димитров готвят специфична изненада за феновете си. Входът е свободен, аудитория ще бъде допускана до запълване на местата.

05 август | 21:00 ч. | Лятно кино " Орфей “ Plovdiv Jazz Summer показва

7 Steps to the Mystery

Антони Дончев джаз квартет с ЕВА Квартет (Гергана Димитрова, София Янева, Евелина Спасова, Даниела Стоичкова) със специфичното присъединяване на Пантелис Стойкос (Гърция)

Билети за концертите са в продажба на всички каси в Пловдив, в мрежата на Eventim и на място на лятно кино " Орфей “ от 19.00 часа до началото на концертите.

ФОНДАЦИЯТА “ чества 10 години към света

На 6 август от 20.00 часа на Античния спектакъл в Пловдив. След грандиозния концерт на " ФОНДАЦИЯТА чества 10 години към света “ в края на април, супер групата се стяга да зарадва и почитателите си в огромните градове на България. Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще изпълнят едни от най-обичаните български песни на генерации българи –Специални посетители на супер групата на сцената това лято ще бъдат Косьо Цеков от ФСБ, Наско от Б.Т.Р. и Момчил от тандема " Дони и Момчил ", само че от Фондацията разкриват, че се чака и други български звезди ще се причислят към тях на откритите подиуми в другите градове.

Билети за концертите " ФОНДАЦИЯТА чества 10 години към света “ се продават в системата на Ticketportal.bg и на касите на театрите по градове. Могат да бъдат закупени още от книжарници Booktrading, Office1Superstore и бензиностанции OMV в цялата страна.

06 август | 21:00 ч. | Лятно кино " Орфей “ Plovdiv Jazz Summer показва

Destino Tango Trio

Людмил Ангелов, България

Кристина Вилалонга, Испания

Виктор Вилена, Аржентина

Билети за концертите са в продажба на всички каси в Пловдив, в мрежата на Eventim и на място на лятно кино " Орфей “ от 19.00 часа до началото на концертите.

Концерт на Богдана Карадочева и Стефан Димитров " Безнадежден случай “

7 август, 20.30 часа, Античен спектакъл Богдана Карадочева и Стефан Димитров ще изпеят безконечните си шлагери в специфичен концерт, за който са избрали града под тепетата! Сред специфичните посетители са Васил Найденов, Братя Аргирови, Вариант Б, Саша Александрова, Артур Надосян.

Билетите за концерта на цена от 25 лева до 75 лева можете да закупите от Билетен център пред общината, Туристически информативен център на Римския стадион, касата на Античен спектакъл (вход откъм АМТИИ), каса МаскАрт в ДК " Борис Христов “, всички каси на Eventim и онлайн както и касите на Зала " България " в София и НДК.

Билети можете да намерите и в уеб страницата на Grabo.bg. Закупеният ваучер служи за билет и се отнася за място в съответния ценови клас, посочен в интерактивната скица.

Изложбата " Зала 1 “ – фантазия за предстоящ музей за модерно изкуство

На 8 август от 18:00 ч. в действителната Зала " 2019 “ (ул. " Гладстон “ №32) известният плакатист и изложбен куратор Костадин Отонов насочва предизвикателство към пловдивското общество на създатели, мениджъри и ценители със своя кураторски план " ЗАЛА 1. Банка за модерно изкуство “. Той ще открие огромна представителна галерия с творби на поканените от него 50 създатели, създаващи живопис, графика, статуя, снимка и N форми. Организатор е Дружеството на пловдивските художници.

Изложбата е с вход свободен и ще продължи до 3 септември.

" Мюзикъл и рок " с Б.Т.Р. и оркестъра на Великотърновския спектакъл в Лятно кино " Орфей “

На 8 август от 20.30 часа на сцената на Лятно кино " Орфей “. Стартира лятното турне " Мюзикъл и рок " на музикантите от Б.Т.Р., с присъединяване на оркестъра на Музикално-драматичния спектакъл " Константин Кисимов " Велико Търново с диригент Георги Патриков. В програмата като солисти вземат участие фронтменът на БТР Атанас Пенев, Теодора Петрова, Миряна Калушкова и Гергана Стоянова, а водещ на музикалния театър е артистът Цветелин Илчев.

Билети на каса МаскАрт в Дома на културата " Борис Христов “ и на място преди концерта.

Клавирен квинтет от Добринка Табакова " Каменна диря “ със международна премиера в Епископската базилика в Пловдив

На 9 август 2023г. от 19:00 часа в Епископска базилика на Филипопол в Пловдив ще се състои международната премиера на клавирен квинтет от Добринка Табакова със заглавие " Каменна диря “. Клавирен квинтет от Добринка Табакова е написан по поръчка на Фондация " Неотъпкана пътека “ с финансовата поддръжка на Фондация за нова музика " Ернст декор Сименс “. Събитието се реализира и с поддръжката на община Пловдив по К3 " Гражданска интензивност “.

Билети в мрежата на www.epaygo.bg и на място преди събитието.

JESUS CHRIST SUPERSTAR на Античния спектакъл

На 09 и 10 август от 21 часа - JESUS CHRIST SUPERSTAR на Античния спектакъл

Поради огромния интерес OPERA OPEN показва в две вечери рок мюзикъла JESUS CHRIST SUPERSTAR от Андрю Лойд Уебър и Тим Райс. Участват: Николай Воденичаров – Никеца, Владимир Михайлов, Керана, Цвети Пеняшки, Владимир Ников, Константин Кацаров, Август Методиев, Марк Фаулър, Евгений Арабаджиев, Хор, Балет и Оркестър на Опера Пловдив. Диригент – Константин Добройков

Режисьор – Веселка Кунчева Veselka Kuncheva

Художник – Мариета Голомехова

Хореография – Явор Кунчев

Билети може да закупите на касите на Опера и билетните каси на Ивентим.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР